Se alla

Praktikplats hos Liberalerna i Stockholms stadshus under hösten 2024

Torsdag 4 april 2024

Är du en samhällsintresserad liberal? Vill du veta mer om hur det politiska arbetet i Stockholm går till? Vill du dessutom göra din praktik i Stockholms utan tvekan vackraste byggnad? Passa i sådana fall på att söka praktikplats hos Liberalerna i Stockholms stadshus!

Liberalerna Stockholm erbjuder en praktikplats vid stadshuskansliet till hösten 2024. Sista ansökningsdag är 15 maj 2024. Vi erbjuder terminspraktik för dig som studerar på en samhällsvetenskaplig högskoleutbildning. Praktiken anpassas efter praktikantens intresse och vi kan utlova goda möjligheter till nätverkande och till deltagande i intressanta möten och seminarier.

Vem söker vi?

Vi söker dig med en påbörjad universitetsexamen inom till exempel media och kommunikation, statsvetenskap eller humaniora på kandidat- eller masternivå, som vill göra praktik inom ramen för din utbildning då praktiken är obetald. Du behöver inte vara medlem i Liberalerna, men du delar våra värderingar.

Som praktikant hos oss får du prova på arbetsuppgifter av utredningskaraktär eller mediehantering och planering av medie- och sociala medieinsatser. I arbetsuppgifterna kan ingå att analysera och rapportera om utredningar och rapporter, att delta på verksamhetsbesök, eller att ta fram underlag för en debattartikel eller pressmeddelande.

Praktikstart sker i enlighet med universitetets kalenderhalvår, motsvarande 30 högskolepoäng eller 15 högskolepoäng. Ideellt engagemang är meriterande i urvalsprocessen.

Skicka din ansökan (max en A4), kontaktuppgifter till din praktiksamordnare samt ditt CV till:[email protected]

Vi vill ha din ansökan senast den 15 maj 2024 och kallar löpande till intervjuer via digitala verktyg eller personligt besök. För mer information kontakta [email protected].

Välkommen med din ansökan!

 

Liberalerna i Stockholms stadshus söker även sommarjobbare under sommaren 2024. Läs mer här.