Se alla

Ge ditt stöd

Varje bidrag gör nytta

Kan du vara med och göra Liberalerna starkare? Vill du bidra till att Sverige får fler liberaler vid makten efter nästa val? Din hjälp behövs!

Vi har gott om idéer men ont om resurser – vi behöver ditt stöd och engagemang för att kunna möjliggöra en Ny start för Sverige.

Ge en gåva

Ge en gåva

Enklaste sättet att ge en gåva är via Liberalernas medlemsapp. Här kan du sätta upp dig som månadsgivare eller ge vid ett enstaka tillfälle. Du betalar med kort eller swish. Läs mer och ladda ner appen här.

 

Swish

Ett enkelt sätt att stödja liberala idéer. Swisha till: 123 176 04 04. Skriv ”Gåva” samt ditt personnummer i meddelandet.

Det här med personnummer…

Lagen kräver att vi kan redovisa för Kammarkollegiet vem som ger bidrag till Liberalerna. Därför behöver du alltid ange ditt personnummer för att vi ska kunna behålla gåvan. Anonyma gåvor skickar vi vidare till Kammarkollegiet. Så glöm inte personnumret om du vill stödja liberalismen!

Månadsgivare?

Månadsgivare?

Frihet måste försvaras – det går bra att delbetala

Som månadsgivare kan du löpande stötta partiet, med precis så mycket som du själv önskar.

Skriv upp dig via vår medlemsapp och betala via kortdragning, eller skicka in en Bankgiroblankett till [email protected] 

I en liberal demokrati är det avgörande att politiska partiers finansiering kännetecknas av såväl öppenhet som tydlighet. Redovisning av hur Liberalernas verksamhet finansieras är därför en vital del av arbetet med att stärka allmänhetens förtroende.

För fördjupad information om regelverket för intäktsredovisning läs mer på Kammarkollegiets hemsida

Ärenden rörande gåvor till Liberalerna besvaras av biträdande partisekreterare Sara Svanström.

Liberalernas intäktsredovisning granskas årligen av KPMG:s auktoriserade revisorer. Nedan återfinns intäktsredovisningarna som lämnats till Kammarkollegiet sedan Lag (2018:90) om insyn i finansiering av partier infördes:

Intäktsredovisningen för Liberalernas riksorganisation 2019

Intäktsredovisningen för Liberalernas riksorganisation 2020

Intäktsredovisningen för Liberalernas riksorganisation 2021

Intäktsredovisningen för Liberalernas riksorganisation 2022