Se alla

Ge ditt stöd

Varje bidrag gör nytta

Kan du vara med och göra Liberalerna starkare? Vill du bidra till att Sverige får fler liberaler vid makten efter nästa val? Din hjälp behövs!

Vi har gott om idéer men ont om resurser – vi behöver ditt stöd och engagemang för att kunna möjliggöra en Ny start för Sverige.

Ge en gåva

Ge en gåva

Enklaste sättet att ge en gåva är via Liberalernas medlemsapp. Här kan du sätta upp dig som månadsgivare eller ge vid ett enstaka tillfälle. Du betalar med kort eller swish. Läs mer och ladda ner appen här.

 

Swish

Ett enkelt sätt att stödja liberala idéer. Swisha till: 1231481241. Skriv ”Gåva” samt ditt personnummer i meddelandet.

Det här med personnummer…

Lagen kräver att vi kan redovisa öppet vem som ger bidrag till Liberalerna. Därför behöver du alltid ange ditt personnummer för att vi ska kunna behålla gåvan. Alla anonyma gåvor skickar vi vidare till Allmänna Arvsfonden. Så glöm inte personnumret om du vill stödja liberalismen!
Obs! Givetvis publicerar vi inte ditt personnummer någonstans.

Månadsgivare?

Månadsgivare?

Frihet måste försvaras – det går bra att delbetala

Som månadsgivare kan du löpande stötta partiet, med precis så mycket som du själv önskar.

Skriv upp dig via vår medlemsapp och betala via kortdragning, eller skicka in en Bankgiroblankett till [email protected] 

I en liberal demokrati är det avgörande att politiska partiers finansiering kännetecknas av såväl öppenhet som tydlighet. Redovisning av hur Liberalernas verksamhet finansieras är därför en vital del av arbetet med att stärka allmänhetens förtroende.

Från och med 2019 hänvisar vi till intäktsredovisningen på Kammarkollegiets hemsida (öppnas i nytt fönster)