Se alla

Bli medlem

Låt inte det extrema vinna

Bli medlem i Liberalerna och stöd kampen för öppenhet, frihet och kunskap. Vi kommer att fortsätta göra allt för att inte Sverige ska kantra – varken ner i vänsterdiket eller mot den extrema högerflanken. Du gör skillnad. Välkommen.

Betala enkelt din medlemsavgift med swish eller kort

Betala enkelt din medlemsavgift med swish eller kort

Klicka här för att bli medlem. Det kostar bara 50 kr första året och är du under 26 år är första året gratis. Därefter 200 kr, och för dig som är under 26 år kostar det 50 kr.

Vad vill du få ut av ditt medlemskap?

Träffa liberaler och lär dig mer. Påverka Liberalernas politik. Övertyga andra och var med i kampanjer. Arbeta politiskt och ställ upp i val.
 • Vill du lära dig mer?

  Prenumerera på Liberalernas tidning, det liberala nyhetsmagasinet NU, som skriver om både politiken och partiet.
 • Vill du påverka politiken?

  Har du egna erfarenheter eller sakkunskap på något område, och vill du påverka vilka frågor Liberalerna driver? Kontakta din närmsta lokalförening.
 • Vill du övertyga andra?

  Frihet måste försvaras. Vi behöver verkligen dig som vill vara med och övertyga fler om att rösta på Liberalerna. Prata med dina vänner, var aktiv på sociala medier och visa att du är liberal med prylar, knappar och kläder.
 • Vill du arbeta politiskt?

  Vill du representera Liberalerna och ha förtroendeuppdrag? Som medlem har du möjlighet att ställa upp i val och driva din egen personvalskampanj.