Se alla

Bli medlem

För en ny regering

Bli medlem i Liberalerna och stöd kampen för kunskap, integration och effektiva klimatlösningar. Vi är nyckeln till en ny regering som tar itu med Sveriges ödesfrågor. Vi är garanten till att en ny regering inte kantrar mot den extrema högerflanken. Du gör skillnad.

Swisha 50 kr till 123 148 12 41 redan idag. Uppge ditt personnummer och e-postadress. Välkommen!

Betala enkelt din medlemsavgift med swish eller kort

Betala enkelt din medlemsavgift med swish eller kort

Klicka här för att bli medlem. Det kostar bara 50 kr första året och är du under 26 år är första året gratis. Därefter 200 kr, och för dig som är under 26 år kostar det 50 kr.

Problem att få igenom betalningen? Ditt medlemskap har ändå registrerats, och en avi kommer hem med posten. Vill du ha hjälp att säkerställa din registrering, kontakta [email protected]

Vad vill du få ut av ditt medlemskap?

Träffa liberaler och lär dig mer. Påverka Liberalernas politik. Övertyga andra och var med i kampanjer. Arbeta politiskt och ställ upp i val.
 • Vill du lära dig mer?

  Prenumerera på Liberalernas tidning, det liberala nyhetsmagasinet NU, som skriver om både politiken och partiet.
 • Vill du påverka politiken?

  Har du egna erfarenheter eller sakkunskap på något område, och vill du påverka vilka frågor Liberalerna driver? Kontakta din närmsta lokalförening.
 • Vill du övertyga andra?

  Frihet måste försvaras. Vi behöver verkligen dig som vill vara med och övertyga fler om att rösta på Liberalerna. Prata med dina vänner, var aktiv på sociala medier och visa att du är liberal med prylar, knappar och kläder.
 • Vill du arbeta politiskt?

  Vill du representera Liberalerna och ha förtroendeuppdrag? Som medlem har du möjlighet att ställa upp i val och driva din egen personvalskampanj.