Se alla

Landsmöte 2019

Fredag 15 november 2019–söndag 17 november 2019
Aros Congress Center i Västerås

Vartannat år håller Liberalerna landsmöte, som är vårt högsta beslutande organ. Det består av 183 ombud från partiets förbund (tidigare länsförbund) samt ungdomsförbundet och kvinnoförbundet. Landsmötet bestämmer partiets politik i de centrala frågorna och väljer partistyrelse.

Nu är landsmöteshandlingarna utsända från partistyrelsen. Handlingarna innehåller två politiska rapporter, inkomna motioner samt partistyrelsens svar. Här hittar du landsmöteshandlingarna 2019 och här hittar du tidplan för landsmötet. (uppdaterad)

Du kan se hela landsmötet på Liberalernas Youtube-konto

Ombudsfördelning Liberalerna 2019

Landsmötesprotokoll 2019

Anmälan

Anmälan

I anmälan ingår:

15 november: Förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt middag
16 november: Förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt Landsmötesmiddag
17 november: Förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagsfika

Boka boende gör du via samma länk som anmälan. Precis på samma sätt som det var till riksmötet i våras. Vi kan endast garantera logi till och med den 30/9, efter det är det i mån plats.

Som medlem är du varmt välkommen att besöka vårt landsmöte gratis men då ingår inga måltider. I detta fall är det bara att dyka upp på plats i Västerås och mot uppvisande av legitimation får du en besöksbricka. Du behöver alltså inte anmäla dig på förhand.

Anmäl dig endast till landsmötesmiddagen här. 

  • Kostnad

    Ombud: 4 800 kr, inklusive alla måltider (även landsmötesmiddag) samt resor i enlighet med Liberalernas reseregler Åhörare och ombudsersättare: 2 900 kr inklusive alla måltider Åhörare utan måltider: kostnadsfritt Enbart landsmötesmiddagen (lördag): 800 kr