Liberala Kvinnor är Liberalernas kvinnoförbund. Vi jobbar för ett liberalfeministiskt samhälle där män och kvinnor har samma friheter, rättigheter och möjligheter att forma sina liv. Som förbundssekreterare arbetar du tillsammans med ordförande, styrelsen och distrikten för ett mer jämställt Sverige. Liberala Kvinnor driver liberal feminism genom opinionbildning med debattartiklar, kampanjer, aktiviteter och utbildningar. Som förbundssekreterare ansvarar du tillsammans med ordförande för hela organisationen, men har ett särskilt ansvar för stödet till distrikten och sociala medier. Du ansvarar bl.a. för löpande administration, medlemsregister, uppdatering av hemsida och sociala medier. Tillsammans med ordförande arrangerar du utbildningar för våra distrikt, utvecklar kampanjer och skriver debattartiklar.

Vi söker dig som:

  • Brinner för jämställdhet och är liberal feminist
  • Är strukturerad, lösningsfokuserad och har god förmåga att arbeta självständigt
  • Gillar kampanj och sociala medier
  • Är en god skribent
  • Är väl insatt i den allmänpolitiska debatten
  • Har gott omdöme och god analytisk förmåga

Tjänsten är ett vikariat för Liberala Kvinnors nuvarande förbundssekreterare under hennes föräldraledighet. Tjänsten är på heltid med start i mars och under ungefär ett år. Möjlighet till förlängning finns. Arbetet är flexibelt men utgår från lokaler på Liberalernas riksdagskansli i Stockholm. Mindre delar av jobbet sker på kvällar och helger. Kollektivavtal finns med Fremia.

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 februari till [email protected]. Intervjuer sker löpande.