Frihet måste försvaras

Sök liberala svar här:

Möjligheternas land

Alla människor här i Sverige ska ha möjligheten att ta sig dit de vill. Oavsett var de kommer ifrån och vilka drömmar de än bär på. Det är det vi Liberaler menar med att frihet måste försvaras.

NYHETER

7 juli 2017

Alliansen på DN Debatt: ”Skärp straffen och tillåt mer kameraövervakning”

Jan Björklund skriver i dag på DN Debatt tillsammans med Alliansens partiledare. De konstaterar att våldet från kriminella gäng och grupperingar ökar i Sverige. Att allt fler människor känner sig otrygga, särskilt i landets utanförskapsområden. Men utvecklingen kan vändas med fler poliser, skärpta straff och bättre verktyg för brottsbekämpning. Till exempel bör fler övervakningskameror tillåtas.…

3 juli 2017

Jan Björklunds tal i Almedalen

Kalla dessa värderingar vad ni vill; Socialt ansvar men utan socialism. Eller individuell frihet men utan egoism. Eller social välfärd men utan en kvävande kollektivism. För mig är det detta som är socialliberalism. Det sade Jan Björklund i sitt tal i Almedalen, som framför allt handlade om hur vi ska sluta klyftorna mellan dem som…

3 juli 2017

Så blir Sverige möjligheternas land för fler

På Liberalernas dag i Almedalen presenterade Jan Björklund en rapport med 34 förslag för att öka friheten och minska klyftorna mellan de som fötts i Sverige och de som flyttat hit. – Det här blir vår huvudfråga i nästa års valrörelse, sade Jan Björklund när han presenterade rapporten som handlar om hur Liberalerna vill sluta…

30 juni 2017

Utveckla RUT-avdraget för fler enkla jobb

I dag presenterade Alliansen en ny omfattande RUT-reform. Att utveckla RUT-avdraget är ett viktigt steg mot att kunna sluta jobbklyftan mellan inrikes och utrikes födda och se till att fler enkla jobb kan skapas. Läs mer här.

Liberalerna

”Vår säkerhetspolitiska trovärdighet kan stå på spel”

Att vital information om försvar och infrastruktur riskerar att falla i obehörigas händer är allvarligt med hänsyn till landets säkerhet. Vi lever i en oförutsägbar och farlig värld. Att detta inte tycks ha trängt ner i samtliga myndigheter är synnerligen anmärkningsvärt, skriver Allan Widman. DELA om du håller med!

”Vår säkerhetspolitiska trovärdighet kan stå på spel”

Måndag 31 juli 2017 – söndag 6 augusti 2017

Stockholm Pride

Vår politik

Du bestämmer hur du vill leva, vem du vill älska, vad du tror på och vad du drömmer om. Oavsett om du kommer från Malmö, Mosul, Märsta eller Malung. Klyftorna måste bort. Hela Sverige ska vara frihetens Sverige.

SKOLA: Kunskap öppnar dörrar

SJÄLVSTÄNDIGHET: Jobb ger frihet

FEMINISM: Fri att leva ditt liv

TRYGGHET: Säker där du bor

You've been interrogated

Läs mitt nyhetsbrev

Vill du veta mer om svensk politik och vad Liberalerna tycker? Fyll i din e-postadress här, så får du mitt nyhetsbrev ett par gånger i månaden.

eller Bli medlem direkt