Se alla

Liberalernas valfilmer och valaffischer

Tisdag 2 augusti 2022

Med mindre än sex veckor kvar till valdagen har Liberalernas partisekreterare Maria Nilsson och Gustav Georgson, nationell valledare och  kommunikationschef presenterat Liberalernas slutspurtskampanj. 

Det går undan i svensk politik. Gamla sanningar kullkastas och tidigare ställningstaganden byts mot nya. Sverige förändras, och det snabbt. Med Liberalerna kan väljarna rösta rätt från början, istället för på politiker som är efterkloka senare.

I allt från Natofrågan till kriminal-, energi- och integrationspolitiken tvingas nu riksdagen yrvaket att ta tag i frågor och problem som allt för länge har ignorerats eller tonats ner. Mycket är plötsligt ”oacceptabelt”, lika mycket har varit ”svårt att förutse”, för att inte tala om alla de frågor där ansvariga politiker säger sig ha ”varit naiva”.

Omläggningen från flum till kunskap i skolan har tappat fart för att gå i fel riktning igen. De politiker som vill sänka eller ta bort förväntningarna på Sveriges elever väljer de enkla svaren. För Sveriges bästa ska vi istället höja kunskapsambitionerna och göra mer för att skapa lugn och studiero.

De senaste åtta årens utveckling är dyster. Sverige har letts av en regering som, istället för att målmedvetet ha styrt, motvilligt har släpats in i framtiden. En regering som gång på gång har överraskats av verkligheten och som suttit så hårt fast i gamla hjulspår att svängarna har blivit tröga när vägval har behövts.

Sverige förtjänar bättre. Sverige förtjänar en regering som klarar av att se vad som väntar runt hörnet. En regering som klarar av att forma en hållbar politik i allt från försvarsfrågor till energi- och migrationspolitik. Det är hög tid för framsynthet och långsiktighet. Det är hög tid för ett mindre efterklokt Sverige.

https://www.youtube.com/embed/ScMtjEUfqI8

 

Valaffisch

Liberalernas valaffisch 2022

Liberalernas valaffisch 2022

Liberalernas valaffisch 2022

 

 

 

 

 

Liberalernas valaffisch 2022

Liberalernas valaffisch 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

Liberalernas valaffisch 2022Liberalernas valaffisch 2022