Se alla

Isak Skogstad är ny skolpolitisk expert hos Liberalerna

Torsdag 7 november 2019

Idag har Nyamko Sabuni presenterat Isak Skogstad som ny skolpolitisk expert på Liberalernas riksdagskansli. Isak Skogstad kommer vara ett viktigt stöd för Liberalernas skolpolitiske talesperson, Roger Haddad, vice ordförande i Utbildningsutskottet, och i utvecklingen av Liberalernas skolpolitik.

– Liberaler kämpar varje dag i kommuner, regioner och i riksdagen för att Sverige ska vara möjligheternas land för alla. Vägen dit börjar med kunskap och bildning. Jag är stolt att välkomna Isak till det liberala laget, säger Nyamko Sabuni.

Isak Skogstad kommer inleda sitt arbete hos Liberalerna med att fokusera på tre viktiga skolpolitiska prioriteringar för Liberalerna. Det handlar om:

  • Kunskapsskolan 2.0 – stärk läraryrket
  • Förutsättningar för bra undervisning och studiero i alla delar av landet – även i de mest utsatta områdena.
  • Bättre arbetsmiljö i skolan för lärare och elever

– Jag känner mig stolt över att få vara med på Liberalernas förnyelseresa under Nyamko Sabunis ledning. Tillsammans med partiledningen och de skolpolitiska talespersonerna kommer jag att bidra med mina kunskaper och infallsvinklar i syfte till att göra Liberalerna till det självklara valet för dem som värnar idén om en likvärdig kunskapsskola för alla elever, säger Isak Skogstad.