Se alla

Fredrik Malm

Riksdagsledamot

Kontaktuppgifter

Övriga uppdrag

Skolpolitisk talesperson

Riksdagsledamot för Stockholms kommun

1:e vice ordförande i utbildningsutskottet

Sociala Medier

  • Följ på: 

Det här med att Azerbajdzjan återkommande hör av sig till journalister för att "rätta" deras artiklar börjar bli en obehaglig vana https://t.co/jcv6JF9Ba3

Azerbajdzjanska ambassaden har genom @ZaurAhmadov10 beställt ett svar av Vasif Huseynov till min artikel i @blanksp_t om vattenbristen i Nagorno-Karabach.

Jag ger svar på tal direkt i slutet

Det är andra gången ambassadören har synpunkter på mina texter

https://blankspot.se/ambassaden-nej-vattenbristen-ar-inte-orsakad-av-azerbajdzjan/

Socialstyrelsen och FHM slår fast att smittan som åter tagit fart på äldreboenden sprids via ovaccinerad personal. Obegripligt att ovaccinerade tillåts arbeta med sjuka och äldre inom vård o omsorg. Dels risk för smittspridning, men det skapar också oro och ofrihet för de äldre.

Idag föreslår Socialdemokraterna att kriminella ska kunna vräkas. För mindre än en månad sedan när Liberalerna presenterade samma förslag rasade Socialdemokraterna och justitieministern delade det här. Skamlösheten.

Familjeveckan är det sista Sverige behöver just nu. Hellre pengar till polisen, skolan, vården eller sänkt skatt. Men inte plöja in skattepengar i att folk ska vara lediga. Det är som att höja bidrag, och det är också dumt.

När man tittar på allsvenska tabellen känns det verkligen som att det vore kul om det blir Elfsborgs år i år.

Kontaktuppgifter

... Blogg Hemsida

Våra politiker

Här hittar du information om Liberalernas politiker