Välkommen!

Tryck på knappen för att bli medlem direkt och betala med kort.

Eller swisha 50 kronor till 123 148 12 41. I meddelanderutan skriver du ”ny” följt av hela ditt personnummer och din e-postadress.*

*) Du som redan är medlem i Liberalerna, kan tyvärr inte betala medlemsavgiften med Swish. Gå till minsida.liberalerna.se för att förnya ditt medlemskap, eller kontakta support@liberalerna.se

Vad vill du ha ut av ditt medlemskap?

  • Träffa liberaler och lär dig mer.
  • Påverka Liberalernas politik.
  • Övertyga andra och var med i kampanjer.
  • Arbeta politiskt och ställ upp i val.

Vill du lära dig mer?

Som medlem får du många möjligheter att träffa andra som är politiskt intresserade på de möten, utbildningar och träffar som Liberalerna erbjuder. Du kan också prenumerera på Liberalernas tidning, det liberala nyhetsmagasinet NU, som skriver om både politiken och partiet.

Hitta Liberalerna där du bor.

Nyheter och politik.

Vill du påverka politiken?

Har du egna erfarenheter eller sakkunskap på något område, och vill du påverka vilka frågor Liberalerna driver? Som medlem har du många olika sätt att göra din röst hörd.

Vill du övertyga andra?

Frihet måste försvaras. Vi behöver verkligen dig som vill vara med och övertyga fler om att rösta på Liberalerna.

Vill du arbeta politiskt?

Vill du representera Liberalerna och ha förtroendeuppdrag? Vi behöver alltid kunniga liberaler som kan arbeta i nämnder och styrelser. För att bli aktuell för ett uppdrag behöver du vara medlem i Liberalerna. Som medlem har du möjlighet att ställa upp i val och driva din egen personvalskampanj.

Bra att veta om ditt medlemskap

Medlemsavgiften gäller för det innevarande kalenderåret. Om du blir medlem efter 1 oktober behöver du inte betala medlemsavgift för det kommande året.

Liberalerna är en demokratiskt uppbyggd medlemsorganisation, med beslutande organ på olika nivåer:

Lokalavdelning

Kommunförening

Länsförbund

Riksorganisation

Normalt blir du medlem i en kommunförening eller lokalavdelning, och är då röstberättigad t ex i provval och på medlemsmöten. Du kan också välja att bli medlem direkt i ett länsförbund eller riksorganisationen, men då kommer du inte att vara röstberättigad i den kommunförening där du bor.

Som medlem får du tillgång till Liberalernas medlemsforum Insidan där du kan diskutera politik, knyta kontakter med andra liberaler, följa med i vad som händer i din förening och hitta material. Logga in och läs mer här.

Du kan när som helst själv ändra dina personuppgifter på Min sida.