Se alla

Liberalt riksmöte 2024

Lördag 9 mars 2024 – söndag 10 mars 2024 14:00–15:00

Karlstad CCC, Tage Erlandergatan 8

Den 9-10 mars 2024 arrangeras Liberalt riksmöte i Karlstad – två dagar med ideologi, politik, metoder och verktyg som ska hjälpa oss att övertyga, värva och få fler väljare i årets val till Europaparlamentet.

Som vanligt sätter du som deltagare ihop ditt eget program med tre olika seminarier som handlar om politik, kampanj och kommunikation. Välj mellan bland annat skola – tillbaka till grunderna, sjukvård, argumentationsträning i Europafrågor och dörrknackning.

Dessutom kommer en rad framträdanden att hållas på stora scenen med Johan Pehrson, Karin Karlsbro, Anna Maria Corazza Bildt, Romina Pourmokhtari och andra spännande gäster. Och på lördagskvällen blir det fest förstås!

Evenemanget sker i samarbete med Karlstad kommun.

Du hittar hela programmet här.

Varmt välkommen!


Anmälan

Stängde och är bindande efter den 21 februari och medför betalningsansvar. Vid nyttjande av Liberalernas resefond ska resepolicyn följas.

Deltagaravgifter
Riksmötet 9-10 mars ink. alla måltider – 2800 kr
Förkonferensen för kommunal-/regionråd och personal den 8-9 mars – 1100 kr


Hotell

Det finns ett antal hotell du kan boka i Karlstad till specialpris under riksmötet med hjälp av bokningskoder. Klicka på varje hotell för att läsa mer om hur du bokar just där.

Scandic Winn – 5 min från Karlstad CCC
Scandic Karlstad City – 12 min från Karlstad CCC
Scandic Klarälven – 29 min från Karlstad CCC
Elite Stadshotellet – 11 min från Karlstad CCC
Good Morning Hotels – 8 min från Karlstad CCC
Clarion Collection Hotel Plaza – 14 min från Karlstad CCC
Clarion Collection Hotel Drott – 16 min från Karlstad CCC


Utställare

Vill du ställa ut på riksmötet inför beslutsfattare på nationell, regional och kommunal nivå? Mejla ditt intresse till [email protected]


Press

Press bjuds in att bevaka riksmötet och det finns möjlighet att boka intervjuer med toppkandidaterna Karin Karlsbro och Anna Maria Corazza Bildt.

Ansök om obligatorisk ackreditering via denna länk.

Medtag giltig presslegitimation