Vill du vara med och utveckla Liberalernas interna arbete och vara en nyckelspelare i organisationens dagliga verksamhet? Är du en strukturerad person med sinne för administration och som tycker det är roligt med många sociala kontakter? Då är du rätt person för jobbet.

Som projektledare kommer du bland annat att tillsammans med övriga utföra det interna arbetet i partiet men också planera och leda egna projekt. Tjänsten kommer också innebära mycket kontakter med Liberalernas lokala och regionala företrädare i hela landet. Naturligtvis kommer arbetet rikta in sig på kommande valrörelse 2022.

Vi tror att du har en relevant utbildning och tidigare erfarenhet av arbete i en medlemsstyrd organisation. Du är en god administratör, självständig, idérik och delar givetvis de liberala värderingarna.

Tillträde enligt överenskommelse och arbetsplatsen är i riksdagens lokaler i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan till [email protected]. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta kommunikationschef Lisa Flinth på 073-347 41 03 eller organisationschef Anders Yngman på 0708-54 90 25.