Vi i Liberalernas länsförbund Jönköping söker just nu en länsombudsman till vår länsexpedition. Brinner du för liberal politik, har erfarenhet av politiskt arbete, marknadsföring, administration och vill vara med och fördjupa vår politik är du den vi söker.

Tjänsten omfattar de traditionella områden som en länsombudsman jobbar med som konferens/utbildningsplanering, länets kansliarbete, medlemsservice, marknadsföring, nätverkande men kan också beröra press- och kommunikation samt omvärldsbevakning. Tjänsten är tänkt som heltid och sträcker sig i första hand fram till valet 2022 med chans till förlängning.

Du har en relevant utbildning, är väl insatt i svensk politik. Vi ser mycket gärna att du har erfarenhet av arbete i en medlemsstyrd organisationer. Du är en god strateg, noggrann och har lätt för att knyta kontakter. Du är självständig och har ett gott omdöme. Du tycker om att samarbeta men även ta egna initiativ. Du är van vid att skriva. Tjänsten kommer successivt mot 2022 ha ett allt större fokus på valplanering och valrörelse

Du delar självklart Liberalernas värderingar. Länets kansli arbete sker i nära samverkan med Liberalernas riksorganisation. Tjänsten är placerad i Jönköping men resor runt i länet kommer att förekomma. Därför är körkort ett krav.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta

ordförande Anders Rickman på 0768-153800 eller

AU ordförande Malin Ekman på 0702- 151698