Liberalerna i Huddinge söker en politisk sekreterare. Arbetet som politisk sekreterare går ut på att stödja partiet och dess förtroendevalda i både det dagliga politiska arbetet och det långsiktiga strategiska arbetet inför nästa val. Du kommer framför allt att jobba tillsammans våra två kommunalråd Bo Källström och Nicolas Nicander. Liberalerna har det politiska ansvaret för samhällsbyggnadsfrågor och kultur och fritid. De absolut mest intressanta frågorna – åtminstone om du frågar oss.

Är du en fena på kommunikation? Perfekt! Först och främst kommer du nämligen att arbeta med extern och intern kommunikation. Du kommer att arbeta med omvärlds- och mediabevakning, ta fram och skriva underlag samt bistå föreningen i utformning och genomförande av kampanjer.

Tjänsten är en heltidstjänst och Huddinge kommun är din arbetsgivare. Vi tillämpar individuell lönesättning. Som anställd i Huddinge kommun får du ett friskvårdsbidrag på 2 000 kronor/år samt tillgång till förmånsmenyn med flertalet avtalade rabatterbjudanden hos olika företag. Eftersom politik bedrivs under dygnets alla timmar så kan du inte räkna med ett vanligt 9 till 17-jobb.

Vem söker vi? 

Vi söker dig som:

– delar våra liberala värderingar
– är kommunikativ, duktig på att sammanfatta och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
– har god IT-vana och kunskaper om marknadsföring i sociala medier.
– är strategisk, resultatinriktad och analytisk.
– är noggrann, har god organisatorisk förmåga samt har lätt för att prioritera.
– har lätt för att sätta dig in i nya frågor och kan arbeta under stundtals högt tempo.
– är samarbetsinriktad, självständig samt tar egna initiativ.

Kunskaper i InDesign, Premiere Pro, Photoshop och DJI-drönare är meriterande.

Tidigare erfarenhet från arbete i politiska eller ideella organisationer samt körkort är meriterande.

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast den 31 mars 2021 men gärna så snart som möjligt då det kan bli aktuellt med löpande intervjuer under rekryteringsperioden. Din ansökan ska innehålla personligt brev, referenser och CV.

Ansökan skickas till: [email protected]

Eventuella frågor besvaras av Bosse Källström på [email protected] eller 08-535 317 01.

Vi ser fram emot din ansökan!