En riktigt bra skola för alla barn, och en integrationspolitik som både ställer krav och skapar möjligheter. Svårare än så behöver det inte vara att kliva in i framtiden.

Framtiden är drömmar

Ingen klassresa hade gjorts om det inte vore för ett barn som slet sig loss från en förutbestämd framtid och följde sin egen dröm. Det är vad som driver liberalers hårda jobb för en riktig kunskapsskola. För kunskap klår både pengar, namn och bakgrund när det gäller hur man når sina drömmar. Den som håller med om att allt börjar med en riktigt bra skola, ska välja Liberalerna nästa år.

Framtiden är smartare

Vi lever i en tid när ett Twitterutspel kan skapa en säkerhetskris, medan varningssignalerna i FN:s klimatrapport klingar ohörda. Om fakta och förnuft får stryka på foten, hotas själva grunden för demokratin. Att samarbeta med andra är inte bara smart – framtidens stora utmaningar kräver det av oss. Den som vill höra ett vettigt politiskt samtal och som vill se ett fördjupat samarbete med andra demokratier, den ska rösta på Liberalerna.

Framtiden är tillåtande

Hur kan vissa ta sig rätten att bestämma hur andra ska leva? Och ha synpunkter på hur andra människor klär sig, vem de älskar, vad de tror på eller vad de heter? Vi är liberaler, så vi tillåter det mesta. Men vi kommer alltid att ta strid mot dem som vill inskränka andra människors frihet, oavsett om de är rasister, homofober, sexister eller religiösa moralpoliser. För intolerans är det enda vi inte kan tåla. Den som vill att alla extremister och populister ska hållas långt från makten, den ska ta Liberalernas valsedel i september 2018.

Framtiden är för alla

Det pågår ett fruktansvärt slöseri i Sverige, ett slöseri med kraft och drömmar. Människor som vill försörja sig själva och vara med och bidra, får aldrig en chans till ett första jobb. Och hårdast drabbas kanske de som nyss kommit hit. I förorter och utsatta bostadsområden ökar hopplösheten samtidigt som kriminella gäng brer ut sig och tar över gator och torg. Att rösta liberalt i september är att rösta för en integrationspolitik där fler får jobb, svenska språket är självklart och tryggheten ökar i förorterna.

Framtiden är mänsklig

De senaste årens neddragningar av den personliga assistansen är allt annat än mänskliga. Assistansanvändare och deras anhöriga måste få friheten tillbaka. Det är inte heller mänskligt att svårt sjuka och rädda människor fastnar i vårdköer, eller att äldre isoleras i sina bostäder med hemtjänst om de hellre vill flytta till äldreboende eller servicehus. Den som vill ha en välfärd med både mänsklighet och mångfald, ska välja Liberalerna.

Framtiden är tillväxt

Jobben, välfärden och kunskapsskolan hänger på att vi har fart i ekonomin. Framgångsrika företag skapar arbetstillfällen, forskning, nya idéer och inte minst inkomster till vårt gemensamma. Därför måste det löna sig att utbilda sig, jobba hårt och driva företag. Vad som däremot ska vara riktigt dyrt är att skita ned miljön, släppa ut koldioxid och hota klimatet. Den som vill rösta för ett bra företagsklimat och för skatter som ger fler jobb och mindre utsläpp, den ska ta vår valsedel när det är dags.

Framtiden är du

Det är dina drömmar och din kraft som bygger Sverige i framtiden. Det är därför framtiden måste vara liberal. För att du ska få med dig de kunskaper du behöver, för att ingen ska kunna hindra dig, för att du ska kunna drömma, skapa och vara med och göra Sverige ännu bättre. Du som vill göra ett ideologiskt val, och rösta för varje människas frihet att forma sitt eget liv – rösta på Liberalerna.

No response

Nyfiken på Liberalerna?

Lämna din e-postadress här, så berättar vi mer.

Eller klicka här för att bli medlem direkt!