Betala enkelt din medlemsavgift med swish eller kort

Klicka här för att bli medlem. Det kostar bara 50 kr första året och är du under 26 år är första året gratis. Därefter 200 kr, och för dig som är under 26 år kostar det 50 kr.

Är du redan medlem?

Om du redan är medlem och vill förnya ditt medlemskap? Då betalar du enkelt din medlemsavgift med swish eller kort direkt i Liberalernas medlemsapp. Medlemsappen hittar du på iPhone, Android eller via en webbläsare på dator.

Vad vill du få ut av ditt medlemskap?

  • Träffa liberaler och lär dig mer.
  • Påverka Liberalernas politik.
  • Övertyga andra och var med i kampanjer.
  • Arbeta politiskt och ställ upp i val.

Vill du lära dig mer?

Som medlem får du många möjligheter att träffa andra som är politiskt intresserade på de möten, utbildningar och träffar som Liberalerna erbjuder. Du kan också prenumerera på Liberalernas tidning, det liberala nyhetsmagasinet NU, som skriver om både politiken och partiet.

Hitta liberalerna nära dig – sök på din ort högst upp i menyn.

Läs tidningen Nu

Vill du påverka politiken?

Har du egna erfarenheter eller sakkunskap på något område, och vill du påverka vilka frågor Liberalerna driver? Som medlem har du många olika sätt att göra din röst hörd.

Vill du övertyga andra?

Frihet måste försvaras. Vi behöver verkligen dig som vill vara med och övertyga fler om att rösta på Liberalerna. Prata med dina vänner, var aktiv på sociala medier och visa att du är liberal med prylar, knappar och kläder.

Vill du arbeta politiskt?

Vill du representera Liberalerna och ha förtroendeuppdrag? Vi behöver alltid kunniga liberaler som kan arbeta i nämnder och styrelser. För att bli aktuell för ett uppdrag behöver du vara medlem i Liberalerna. Som medlem har du möjlighet att ställa upp i val och driva din egen personvalskampanj.

Bra att veta om ditt medlemskap

Medlemsavgiften gäller för det innevarande kalenderåret. Om du blir medlem efter 1 juli behöver du inte betala medlemsavgift för det kommande året.

Liberalerna är en demokratiskt uppbyggd medlemsorganisation, med beslutande organ på olika nivåer: Lokalavdelning, Kommunförening, Länsförbund och Riksorganisation.

Normalt blir du medlem i en kommunförening eller lokalavdelning, och är då röstberättigad t ex i provval och på medlemsmöten. Du kan också välja att bli medlem direkt i ett länsförbund eller riksorganisationen, men då kommer du inte att vara röstberättigad i den kommunförening där du bor.

Som medlem får du tillgång till Liberalernas medlemsapp där du kan diskutera politik, knyta kontakter med andra liberaler, följa med i vad som händer i din förening och hitta material.

Du kan när som helst själv ändra dina personuppgifter i appen.