Snabbt och enkelt

Betala med kort, använd autogiro eller swisha

På vår betalsida kan du använda bankkort och enkelt välja om du vill bli månadsgivare eller ge en enstaka gåva. Du kan också ge via autogiro eller skänka direkt till Liberalernas bankgiro: 565-2490. Glöm inte att ange personnummer – vi får inte ta emot anonyma bidrag.

Swisha ditt bidrag

Ett enkelt sätt att stödja liberala idéer.
Swisha till: 123 148 12 41.
Skriv ”Gåva” samt ditt personnummer i meddelandet.

Kan du bli månadsgivare?

Nu behöver vi hjälpas åt

Vårt partistöd har halverats sedan 2006. Som det ser ut idag, är valbudgeten för 2018 ungefär två tredjedelar så stor som 2014. Vi behöver verkligen fylla på vår valfond.

Vi kan hjälpas åt. Om de tusen mest engagerade liberalerna blir månads­givare  och ger 250 kronor i månaden fram till valet, är vi nästan uppe på samma nivå som 2014 igen.

Är du en av de tusen? Tryck på knappen, välj en summa som passar dig och betala med kort – sedan dras den summan varje månad, och Liberalernas valfond växer.

Välkommen som månadsgivare. Varje bidrag räknas.

Det här med personnummer...

Lagen kräver att vi kan redovisa öppet vem som ger bidrag till Liberalerna. Därför behöver du alltid ange ditt personnummer för att vi ska kunna behålla gåvan. Alla anonyma gåvor skickar vi vidare till Allmänna Arvsfonden. Så glöm inte personnumret om du vill stödja liberalismen!