Se alla

Sverige – möjligheternas land.

Inga utsatta områden 2030

Hela Sverige ska vara möjligheternas land. Då kan vi inte ha områden där människors vardag och livschanser begränsas som de gör i de 60 utsatta områdena från Malmö och Rosengård i söder till Borlänge och Tjärna ängar i norr. Därför behövs förortslyftet – en plan för att vända utvecklingen i Sveriges utsatta områden.

Nyamko Sabuni

Sedan juni 2019 är Nyamko Sabuni Liberalernas partiledare.

Aktuellt

 • 8 juni 2021

  Liberalerna presenterar Förortslyftet

  Idag presenterade Nyamko Sabuni tillsammans med Liberalernas integrationspolitiska talesperson, Robert Hannah, Förortslyftet- Liberalernas plan för att Sverige inte ska ha några utsatta områden 2030.…

 • 7 juni 2021

  Svensk arbetsmarknad stärks

  Idag på en pressträff presenterade Liberalerna tillsammans med regeringen och Centerpartiet de utredningar som tagits fram i linje med arbetsmarknadens parters överenskommelse. Det innebär…

Sociala medier

 • Följ på: 

Någon som förstod dagens besked från Vänstern? De vill fälla regeringen på en sakfråga. Ta hjälp av M, KD och låt oss vara ärliga, även SD, annars finns ingen majoritet på en fråga M,KD principiellt står bakom. Men de vill inte ha Kristersson som statsminister. Vad missar jag?

Nooshi Dadgostar ljuger för svenska folket. Förslaget om fri hyressättning i nyproduktion kommer inte påverka en enda befintlig hyresgäst. 3 miljoner hyresgäster kan sitta tryggt i sina bostäder. De kommer inte påverkas av lagförslaget om fri hyressättning.