Se alla

Senaste nytt

Solnedgång i Rosengård.

Förortslyftet

Hela Sverige ska vara möjligheternas land. Då kan vi inte ha områden där människors vardag och livschanser begränsas som de gör i de 60 utsatta områdena från Malmö och Rosengård i söder till Borlänge och Tjärna ängar i norr. Därför behövs förortslyftet – en plan för att vända utvecklingen i Sveriges utsatta områden fram till år 2030.

DÄRFÖR ÄR JAG LIBERAL

Jag är med i Liberalerna för synen på människans villkorslösa rätt till frihet och den starka övertygelsen om att aldrig acceptera att någon står utanför samhället. Därför är tillgång till en levande arbetsmarknad och utbildningsmöjligheter är grunden. Jag är också med i Liberalerna för den starka strävan att motverka social splittring. Jag vill se ett samhälle som gör upp med alla former av kompromissande med extrema krafter som splittrar samhället och fråntar enskilda sin rätt att forma sitt egna liv. När vi har gjort upp med dessa krafter, är jag övertygad om att vi kan skapa ett Sverige som möjliggör frihet för alla landets invånare.

Sociala medier

  • Följ på: 

Fler och fler uppskattar de politiska förslagen i Liberalernas Förortslyftet.

"...den politik som tagits fram under partiledaren Nyamko Sabunis ledning har en självklar plats i en ny, borgerlig regering." https://t.co/pJaw5Yd6Ai

Vänsterpartiernas ekonomiska politik går ut på rejäla skattechocker, som kommer drabba den hårt arbetande medelklassen och småföretagare som varje dag kämpar och sliter för att bidra till framväxten av nya jobb och mer skatteintäkter.
...https://www.svd.se/varning-for-vansterblockets-skattechock